Tuinkleed

Maak van je tuin een heerlijke hangplek.

Je tuin voorzien van sfeervolle kenmerken.

De tuin is bij veel woningen een ruimte die over het hoofd wordt gezien of geen prioriteit heeft als het gaat om het inrichten. Dit is, vooral in de lente en zomer, erg jammer aangezien de tuin meer te bieden heeft dat je waarschijnlijk had verwacht. Het maakt niet eens uit hoe groot je tuin is, met alleen een balkon kan je er namelijk al voor zorgen dat je kunt genieten van een zomers sfeertje. Een prachtige lounge set, hangstoel, kleurrijk buitenkleed of enkele tuinlantaarns kunnen je tuin al snel voorzien van sfeervolle tinten die je tuin een eigen uiterlijk geven en het onderhoud weinig tijd kost. Hieronder geven we je een aantal tips hoe je snel en makkelijk sfeer kunt creëren in je tuin of balkon.

tuinstoel

De oplossing voor die kale muur of schutting : Tuinposter.nl

Tuinkleed, stoel en tafel, klaar is Kees.

Het inrichten van je tuin hoeft niet moeilijk te zijn. Met een aantal kleine voorwerpen kan de tuin al snel voorzien worden van een net en ‘eigen’ uiterlijk. Is je balkon of tuin voorzien van een gazon of verhard terras? Dan is de eentonigheid makkelijk te doorbreken met een kleurrijk buitenkleed. Een dergelijk buitenkleed is te bestellen bij Plasticbuitenkleed.nl. Bovenop het kleed is een metalen, stenen of houten tafel te plaatsen en zijn enkele stoelen al genoeg voor een goed gevulde tuin. De tafel en stoelen hoeven niet eens met elkaar te matchen. Iedere stoel een ander kleurtje of van een ander materiaal geeft je tuin al snel een herkenbaar uiterlijk in de Retro woonstijl. Een krasje hier en daar op je meubilair is dan ook geen probleem.

kleine tuin

De oplossing voor die kale muur of schutting : Tuinposter.nl

Accessoires maken de tuin!

Tuinaccessoires zoals een zwembad, tuinlamp, plantje aan de schutting of een bloembak in de hoek geeft je tuin niet alleen een mooie opvulling maar kan het complete aanzicht van de tuin veranderen. Een kale schutting is vaak kil en saai, met een aantal schuttinglampjes of hangende planten aan de schutting kan deze er in een keer heel gezellig uitzien. Bij je balkon is dit natuurlijk ook het geval. Hang de rand van het balkon vol met accessoires en creëer een gezellig geheel. In de lente en zomer is het heerlijk om in de avond nog in de tuin te kunnen zitten. Een tuinlamp is dan ook een gewenste accessoire voor de donkere uren. Plaats een aantal tuinspots en je tuin zal er ook in de avond geweldig uitzien!

buitenverlichting

De oplossing voor die kale muur of schutting : Tuinposter.nl

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.