Woonruimtelijk bestaat 5 jaar

Deze week 5 jaar geleden vroeg mijn snelle schoonzoon mij, zijn schrijvende schoonmoeder, om samen een website op te starten.

Het zou een website moeten worden over interieur en lifestyle. De verhalen zouden door mij worden geschreven. En hij zou er met zijn computerkennis een glossy, digitaal tijdschrift van maken.

Dát was nog eens een leuke taak: en elke week een blog die ook nog eens moest gaan over inrichten. Hoe leuk wil je het hebben!

Een paar honderd verhalen schreef ik inmiddels: van simpele Doe-het-zelf projectjes (heb zelf geen handige handjes) tot de nieuwste voorjaarstrends en tips voor het inrichten van de slaapkamer. En verder zo’n beetje alles wat daartussenin zit. 

Schoonzoon maakte er een 8-tal categorieën van: van interieur tot nieuwe trends, reis-blogs, lifestyle en tuin en terras.

In de praktijk leerde ik wat er werd verstaan onder “samenwerking”: ik schrijf en zij betalen een bedragje of het gaat met gesloten beurzen. Zo ben ik nu een prachtige plant en 2 mooie Italiaanse posters, uitvergroot op aluminium, rijker. 

Door noest te sparen en elke euro, verdiend in de eerste jaren met mijn blogs in mijn spaarpotje te doen kon ik manlief voor zijn 60e trakteren op een weekendje Valencia! 

Het was een feestje om te doen: naar de VT-Wonen beurs om inspiratie op te doen. Of lekker binnenblieken bij mensen met aparte huizen en een mooie inrichting, zodat ik dit weer kon gebruiken voor mijn blog.

Omdat ik natuurlijk al heel veel heb geschreven over interieur en lifestyle is de opzet van de site inmiddels wat veranderd. Sinds een aantal maanden ben ik de vaste columniste voor Groot Eindhoven. Hierin elke week een blog van mijn hand. Deze worden ook geplaatst op de site van Woonruimtelijk Eén keer per maand schrijf ik nog over interieur en dan wordt ter ook nog een verhaal van mij, oud en nieuw door elkaar gepubliceerd.

Dus er blijft nog steeds veel te lezen, in allerlei columns en verhalen met verschillende onderwerpen. Uiteraard hoop ik dat jullie dit in grote getalen blijven doen. Op naar de 10!

3 gedachten over “Woonruimtelijk bestaat 5 jaar

  1. Al 5 jaar, tijd vliegt als het gezellig/leuk is! Dat je het zelf leuk vindt om te doen is het belangrijkste en ook niet onbelangrijk, ik lees ze graag, knip/verzamel ze uit het Groot Eindhoven, en Woonruimtelijk lees ik ook graag alleen ik reageer niet altijd. Maar, Lisette, ga zo door, jouw schrijverskwaliteiten zijn geweldig.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.