interieurtrends van 2021

Wat zijn de trends voor je interieur in 2021?

Een nieuw jaar, een nieuwe ronde met interieurkeuzes!

interieurtrends 2021

Kleuren 2021

  • Donkerblauw

Dit wordt het helemaal in dit nieuwe jaar. Niet alleen op de muren, maar ook op meubels. Een kleur die zich makkelijk laat combineren met andere kleuren. Dus kopen dat blauwe stoeltje of gooi een paar kussens in deze kleur op je bank

  • Pastelkleuren

Maar dan niet zomaar op zichzelf staand. Dit jaar worden ze gecombineerd met felle tegengestelde kleuren. Hou je van een lila muur? Kies dan voor donkerpaarse meubels en woonaccessoires voor een gedurfde look.

  • Zwart en goud

Deze golden combi zagen we vorig jaar ook al en breidt zich verder uit. Luxe uitstraling en op zoveel plekken toe te passen. Ook in badkamer en keuken een gouden vondst.

pastelkleuren in het interieur

Behang

Vroeger bij ons thuis werd elke 2 jaar behangen. Om de gele nicotinevlekken van de muren te verwijderen. Toen kwam de trend om de muren glad te maken en te bedekken met een kek kleurtje. De laatste jaren is behang bezig aan een grote comeback. Pittige prijzen voor kwalitatief prachtige dessins. Vaak zie je één muur gecombineerd met strak geschilderde muren. Dan blijft de boel nog betaalbaar en valt de behang-muur des te meer op.

verschillende soorten behang

De keuze is reuze in de nieuwste collecties behang. Zoals daar zijn: Japanse afbeeldingen, metallic behang, en ja hoor, ook afbeeldingen met droogbloemen. Er is zelfs behang gemaakt van spijkerstof met gekleurd borduurwerk. Kunstwerken op de muur!

Droogbloemen

Deze trend is niet meer weg te denken uit het interieur. Van oubollig, stoffig 70-jaren item naar mooie vazen met prachtige, hedendaagse boeketten. In de vaas, onder een stolp, in een glazen fles. Zoveel mogelijkheden. Zelfs als chique aankleding voor een bruiloft. Bruidsboeket, corsages en lieve tafelstukjes. Een schoolvriendin van de dochter die trouwt in juni heeft haar eigen bedrijfje hierin opgestart. Dus binnenkort gaan we (heb mezelf uitgenodigd!) in haar droogbloemenparadijsje een kijkje nemen! Wordt vervolgd dus…

Heb je geen zin om zelf te drogen, geen nood: hier kan je droogbloemen kopen (klikken). 

droogbloem in fles

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.