cover 2e bundel

Tweede bundel “Lisette’s letterconfetti”

Lieve mensen,

Daar is ie dan: mijn tweede boek. “Lisette’s letterconfetti” verschijnt op   13 november a.s. 

cover 2e bundel

Bij mijn tweede bundel had ik een beetje hetzelfde gevoel als bij mijn tweede zwangerschap: Wordt het met nummer 2 net zo mooi als bij nummer 1? Vanaf de eerste seconde dat ze er was verdween mijn angst hiervoor. Het was net zo geweldig…

En nu, nu ben ik net zo blij met deze bundel als met mijn eerste. Spannend blijft hoe de buitenwereld het gaat vinden. Vinden ze het net zo leuk, hebben ze er net zo van genoten als ik van het schrijven? Ik hoop het te gaan horen!

Maar boven alles hoop ik dat lezers plezier beleven aan mijn kleine verhalen. Zeker in deze angstaanjagende tijd van crisissen, die van oorlog en van energie, van stikstof en polarisatie van onze samenleving. Een akelige periode vol onzekerheid.

Dat mijn letterconfetti maar mag zorgen voor een kleine ontsnapping uit de hedendaagse werkelijkheid. 

Hopelijk houden we oog voor elkaar én houden we elkaar vast, indien nodig. Maar vooral ook: blijven we lachen óm en met elkaar, en koesteren we onze vriendschappen!

Lees hier het krantenartikel: https://www.ed.nl/eindhoven/eindhovense-presenteert-tweede-verhalenbundel-lisette-s-letterconfetti~a282f9b6/

2 gedachten over “Tweede bundel “Lisette’s letterconfetti”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.