top 6 sinterklaas cadeautjes

Top 6 Sinterklaas cadeautjes

Sint liep wéér te denken,

Wat hij eenieder zou kunnen schenken

De leukste vond hij hier

En zette deze voor jullie op papier!

1. Friends Trivia Quiz

Spel met quizvragen

Bij ons was en is het nog steeds de meest bekeken serie. Mee begonnen toen de jongste 2 was. Nu is ze 28 en kent ze ook (bijna) alle afleveringen uit haar hoofd. Dus voor 2 generaties, opgegroeid met Friends is dit hét spel voor de decembermaand.

Hoe is de middelste naam van Chandler? Waar zou Ross met Emily op huwelijksreis gaan? Hoe heette de robot met wie Joey in een tv-show zat? Test je Friends-kennis en scoor bij de Super Fan vragen dubbele punten!

2. Mini karaoke microfoon voor smartphone

Hip en hot en bekend van TikTok, deze mini karaoke microfoon. Plug de kleine zilveren microfoon in je smartphone. Zing mee met je favoriete muziek. Installeer de karaoke-app en ga los. Het is zelfs mogelijk tegelijk selfies te maken én je eigen optreden te filmen! Voel je een echte popster en deel jouw optreden via Social Media met vrienden en familie. Wie weet word je wel ontdekt! Zo niet, dan is het een mooie oefening voor als straks de karaoke-kroegen weer opengaan.

Voor een klein prijsje word jij een grote ster!

3. Doiy 30 Dagen Challenge

Daag jezelf uit, 30 dagen achter elkaar. Elke dag een nieuwe challenge. In veel verschillende soorten. Zoek je wat extra vrolijkheid en geluk? Probeer dan de Happiness Challenge. Wil je je zelfvertrouwen wat opvijzelen? Ga dan voor de Challenge Zelfvertrouwen. Wil je wat fitter door het leven stappen? Kies dan voor de Fitness Challenge. Of wil je juist ontsnappen uit de rat-race: probeer dan de 30 slow life days. En dit zijn ze nog lang niet allemaal!

Werkt als een scheurkalender.

Je kunt er alle kanten mee op om je lifestyle in 30 dagen te veranderen!

4. Nagellak droger meisjes

Dé reden waarom ikzelf zelden of nooit nagellak draag: het duurt zólang eer het goed droog is! Dus ingedeukte nagellak en afbladderende stukjes.

Maar nu is daar de nageldroger: niks geen gewapper met je handen, truukjes met ijswater of sneldrogende spray meer. Je hoeft nu niet lang meer te wachten. Jong geleerd is oud gedaan, goed voor ongeduldige meisjes.

Deze schattige panda helpt jou je nagellak sneller te drogen! Druk met je vinger op het knopje, en de panda blaast jouw gelakte vinger droog, ideaal voor gewone nagellak of voor nail art! De nagellak droger werkt op 2 AAA-batterijen  en is gemakkelijk mee te nemen, super handig dus!

5. Dinosaurus lunchbox

Voor alle dino-fans: een dinosauruskop als lunchtrommel.

Extra lekker smaken die boterhammen als je ze meeneemt in de Dinosaurus lunchtrommel. Deze heeft een levensechte dinosauruskop met een indrukwekkende rij tanden in elke kaak. Een brede, elastische band houdt de dino in toom. Maar zodra de bel van de lunchpauze klinkt, verwijder jij de band en open je dapper de muil met je blote handen. Hoe stoer is dat! In de bek vind je al het lekkers om energie op te doen voor je dagelijkse avonturen. Zo kun jij er de rest van de dag weer tegenaan!

Niet goedkoop, wél een superleuke eyecather, deze lunchbox

6. Koele ijsemmer

Hét cadeau voor in de man’s cave of bij de barbecue: de bierkoeler IJsemmer. Met deze coole emmer altijd een koud pilske bij de hand. Ongeveer 8 liter is deze koele jongen en zorgt door de ijsblokken voor ijskoude 10 biertjes. En voor de ladies kun je nog een lekker flesje witte wijn toevoegen.

Deze koele kikker-emmer is verzinkt, dus geen roest. Aan de bovenkant flesopener, dus nooit meer zoeken in de keukenla. En dat voor de prijs van nog geen kratje bier!

Laat de Sint nu maar komen, hij vindt zeker voor ieder een cadeau waar ze van dromen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.