top 5 cadeaus voor moederdag

Top 5 moederdagcadeaus van 2021

1. Badbommetje rosé of gin-tonic?

bathbombs

Nog zo gezegd: geen bommetje! Maar deze zijn niet te versmaden: lekker in bad met de geur van rosé of gin-tonic. En dan een echt exemplaar op de badrand natuurlijk!

Prijs: € 8,95 – € 10,95

Bestel hier.

2. Voetmassage mat

En nog meer ontspannen na dat alcoholische bad? Stap op de voetmassage-mat die de drukpunten van je onderdanen stimuleert. Verbetert houding en ademhaling. Relaxen terwijl je wordt gemasseerd. 

Prijs: €  9.95

Bestel hier.

3. Eigen schilderij met zelf gedroogde bloemen 

Droog je favoriete bloemen en lijst ze hierna zelf in. Trek erop uit naar het bos, of naar een pluktuin dit voorjaar. Of kies de mooiste roos uit dat bijzondere boeket. Droog de bloemen en bladeren 7 tot 10 dagen in een dik boek. Hierna maak je een mooie compositie en kunnen ze in het lijstje. Voilà, je persoonlijke natuurlijke schilderij.

Prijs: € 6,95

Bestel hier.

4. Warmtegevoelige mok met print

Hoe leuk is dat? Een mok met een verrassing. Moeder ziet de print van de mok pas op het moment dat deze warm wordt. Ontwerp zelf deze mok voor haar met afbeelding van haar favoriete acteur, mooie uitspraak of foto van (klein)kind.

Prijs: € 9,95

Bestel hier.

5. Flip Vase

products-luf-design-flip-vase-hoofd1_1

Dát is leuk: 7 pentekeningen met vaasje, om vaak van uiterlijk te wisselen. Met verborgen waterreservoir, leverbaar in verschillende varianten. Werkt met flip-over systeem, afm. 23 x 12 x 6 cm. Met een enkel bloemetje of mooi takje heb je een apart mini-boeketje op tafel. 

Bestel hier.

Prijs: € 16,95

En anders altijd goed: chocolade en makarons

(Je hoeft niet per sé te kiezen, hoor!)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.