de leukste interieurmerken

Top 3 creatieve interieurmerken

Hieronder 3 merken die zich onderscheiden van de grijze massa. Alle 3 super-Nederlands, elk met hun eigen verrassende collecties!

Plint

Poëzie en beeldende kunst. Posters, raamgedichten en kaarten. En ook: borden, placemats, kommetjes en bekers met de mooiste teksten. Nu ook bij Plint: poëzieservies. Met poëten aan tafel! Gedichtjes en oneliners op je beker, bord en kopje. En het leuke is: elk seizoen kunt je een nieuw onderdeel kopen. Poëzie in een klassieke letter, waar geen kinderhand aan te pas is gekomen. Verzamelservies: doe het jezelf cadeau!

Bekijk hier het assortiment van Plint

plint gedichten
Bron: Plint

Zuss

Een sprankelend merk: van prachtige posters tot vloerkleden. Trendy items voor je interieur: kussens met prachtige tekeningen, stoere bamboe-manden, prachtige kandelaars van keramiek en geurkaarsen in potjes met lieve teksten. Muurstickers en teksttegels, en niet te vergeten prachtig bad- en keukentextiel. Ook sprankelende kleding, schoenen tassen en sieraden.

Bekijk hier het assortiment van Zuss

zusss woonaccessoires
Bron: Nijhof Baarn

Pols Potten

Anders dan de naam doet vermoeden maakt Pols Potten geen potten, maar servies, lampen en meubels. Een Nederlands merk die veel samenwerkt met vooruitstrevende designers. Voorbeelden te over in de woonbladen zoals VT-Wonen, Eigen Huis en Interieur en in de Linda Wonen.

pols potten
Bron: Marktlink

Bovendien hebben ze hun eigen winkel in Amsterdam, om de boel eens live te bewonderen, zodra het weer kan. Deze zg. “image-store” is ook een platform voor kunstenaars en ontwerptalent. Regelmatig is er een Pols Potten Galerie waar aanstormend talent zich presenteert.

Bekijk hier het assortiment van Pols Potten

Ga maar een snuffelen op de websites, veel plezier!

2 gedachten over “Top 3 creatieve interieurmerken

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.