de leukste kerstcadeaus

Top 10 Kerstcadeautjes 2017

Elk jaar weer diep nadenken om met een origineel Kerstcadeau voor de dag te komen. Dat is dit jaar niet anders, gelukkig doe je inspiratie op en ideeën  via Facebook, het wereldwijde web, én natuurlijk door je ogen en oren goed de kost te geven in de winkels;

Top 10 Kerstcadeautjes 2017

 • Champagneglazen met ledverlichting

Dat is leuk; je schenkt champagne in de glazen en de ledverlichting begint te stralen. Ze zijn er in 1  tot 7 verschillende kleuren. Ook feestelijk voor de kids; doen toch mee met de groten die wél echte champagne drinken!

champagneglazen met led verlichting

 • Krasloten

Altijd leuk; het stilste én spannendste moment van de Kerst; wanneer de hele familie, na éindelijk een muntje uit de knip voor iedereen te hebben rondgedeeld, met de tong uit de mond zit te krassen.

Voor een paar extra Kersteurootjes.

 • Sokken met opschrift:

Dit is de beste bedekking voor je onderstel; warme sokken met een dringende boodschap aan de lezer: voor de ladies: “If you can read this, bring me wine! “, voor de heren: “please, get me a beer!”. Over 2 vliegen in 1 klap gesproken!

sokken met opschrift

 • Gekke foute kerstkleding

Heb je geen zin in een opgedoft jurkje of driedelig kostuum? Koop een lekker gekke Kersttrui, een warme Rudolf-muts of ga je te buiten aan een sexy Kerst-nachtjaponnetje. Ze zijn er te kust en te keur.

 • Kiekeboe teddybeer

Dat is nog eens een origineel cadeau voor je kleine: een zachte teddy beer  die kiekeboe speelt met je kind en hiermee  eindeloos doorgaat. Goed voor een voortdurende schaterlach.

kiekeboe beer

 • Cat Eyes

Harstikke trendy maar o zo lastig te creëren; recht houden en een strakke streep maken. Met dit hulpmiddel  zou het je in 5 seconden moeten lukken. Probeer de flirty look zelf te maken!

cat eyes make up tool

 • Hondenspaarpot

Niet nieuw, maar wel onverwoestbaar leuk! Geef deze trouwe viervoeter voer in de vorm van geld in het bakje en al kwispelstaartend wordt het naar binnen gewerkt. Grappig én goed voor kids om te leren sparen.

hondenspaarpot

 • Regenboog rozen zaadjes

Hou je van kleur én van bloemen? Dan is dit iets voor jou;

Zaadjes van regenboogrozen; elk blaadje een andere kleur. Leuk om cadeau te geven of om te krijgen.

 • Mr tea infuser

Hou je wel van een smakelijke, verse, relaxte man in je theemok? Maak dan kennis met mr. Tea infuser: geschikt voor alle theeblaadjes. En achteraf is zijn kleine lichaam gemakkelijk schoon te maken. Ideaal, zo’n ventje!

mr tea infuser

 • Magnetische telefoonhouder voor in de auto

Dit is echt een praktische vondst; een magnetische telefoonhouder. Universeel, dus geschikt voor alle merken. Bovendien 360 graden draaibaar terwijl je hoesje er nog gewoon omheen zit.

magnetische telefoonhouder auto

 • Stoomreiniger

  Hoewel ik altijd fervent tegenstander ben geweest van huishoudelijke artikelen als presentje is dit de uitzondering die de regel bevestigt. Dit apparaat is echt een cadeautje voor ná de Kerst; de door kaarsen bewasemde ramen, de gordijnen mét gourmetgeur, de vloer, zowel tegel- als parket bezaaid onder de dennennaalden. En de afdrukken van de bemodderde feestschoenen. Zonder sopje, alles in een mum weer olie-vet en naaldenvrij met de stoomreiniger. Want hij dweilt, zuigt en droogt!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.