canvasfoto

Product review: Foto op canvas

Foto’s op canvas, hout, plexiglas of aluminium?

Nee, in een loft zou ik niet kunnen wonen. Hoewel het heel  trendy om in een muurloos huis te leven. En daar zit hem nu net het probleem. Want waar laat ik dan al die mooie dingen die ik zo graag wil uitstallen bij gebrek aan muren?

Gelukkig heb ik een huis met veel muren, dus veel plek voor het ophangen van foto’s, mijn favoriete muurversiering. Er hangen al zo’n 80 kleine  foto’s in witte frames in één grote opstelling. Nog 6 in houten lijstjes op een andere wand, maar gelukkig is daar ook nog die grote oranje baan boven de  bank. Nog helemaal leeg, schreeuwend om aankleding.

foto op canvas

En hoewel een foto op canvas in mijn beleving oubollig is zie ik, na wat www-speurwerk  hele leuke, moderne mogelijkheden: foto’s in popart met felle kleuren, of als je écht wilt knallen: foto’s in zwart-wit met  een fel kleuraccent. Deze kan je het beste shoppen bij Canvascompany.nl.

Of, stoer: foto’s afgedrukt op hout, keuze uit verschillende soorten, voor zowel binnen als buiten, zelfs white-wash is mogelijk!

canvasfoto kind

Wil je het supermodern, dan worden er ook foto’s afgedrukt op plexiglas of een foto op aluminium. Ik denk dat ik aan die ene oranje muur niet voldoende heb…..Gelukkig ook mogelijkheden om ze buiten op te hangen.

Want het  is en blijft waar, hoe jammer ook voor de schrijvers onder ons, een beeld zegt vaak meer dan 1.000 woorden!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.