Oktober woonmaand trends van 2020

Normaal gesproken de maand waarin de nieuwste producten en woontrends in the spotlights staan op de woonbeurzen. Maar in het nieuwe normaal wordt het toch een thuisgebeuren. Wél leuk op om een sombere, regenachtige middag achter de pc te kruipen en te woonshoppen op de diverse websites.

Vaak hebben ze aanbiedingen of flinke kortingen in de woonmaand. Nu helemaal nu er minder live ”gewoonwinkeld “ kan worden. Ook de schoorsteen van de woonwinkel moet blijven roken, als het ff kan.

In het kort:

De nieuwste woontrends voor dit najaar:

Gevoel staat op nr. 1; voor vorm, materiaal en kleur. Kies wat goed voelt, dus veel mogelijkheden en combineren maar. Mixen en matchen, kleurrijk en hysterisch mag! Wat niet mag: minimalistisch, hoera! Denk retro of botanical, oftewel die goeie ouwe tijd en groen, groen, groen van plant en bloem.

Verwachtingen:

Slim wonen, dus technologische oplossingen in je meubilair. Bijvoorbeeld oplaadpunten of ingebouwde speakers in stoel of bank.

slim interieur

Kleur:

Dé kleur van het najaar: aards bruin. Oftewel basic brown brengt je weer down to earth. Ga voor ton-sur-ton met mixen van verschillende bruintinten. Combineer met hout, leer en linnen.

oktober woonmaand trends

Accessoires:

Klassieke elementen. Denk: oude schilderijen en sierlijsten op de muur. Ronde vormen en materialen van satijn en fluweel. Maak het extra chic en trendy met accessoires van messing!

nieuwe woontrends 2020

Zelf ontdekken!

Ga deze trends zelf ontdekken via Mr. Google. Kijk maar eens op de pagina van FonQ met de “binnenblijvertjes”. Of de speciale pagina oktober woonmaand van Bol.com met leuke ideeën en flinke kortingen.

vtwonen.nl

Wil je, old school, toch liever bladeren? Vraag dan de gratis woon magazines aan bij b.v. Piet Klerkx en Woonexpress. Voor een jonge en aparte stijl vraag dan de folder aan van Pip Studio, o.a. voor bed en bad. Veel plezier!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.