Airbrush schilderij

Eyecatcher aan de muur

De tijd van de foto’s op linnen of canvas ligt nu echt wel zo’n beetje achter ons. Ik heb nu voor jullie dé tip om een sensationele wand te laten maken. En dat is: het laten airbrushen van je favoriete afbeelding. Dit kun je laten maken op een plaat of, véél mooier en aparter, direct op je wand.

Veel is mogelijk: foto’s van je lief of van de kids, stripfiguren in de kinderkamer, een Andy Warhol-afbeelding met Marilyn Monroe, of met een foto van jezelf, een echte Leonardo Da Vinci of Vincent van Gogh op je muur.

airbrushing

Heb je een modern interieur, dan kan er een pintogram worden gemaakt; een strak lijnenspel, vergelijkbaar met je vroegere Spirograph-tekeningen.

In een loft in Valkenswaard zag ik een geairbruste foto op de muur met hierop de beeltenis van het oude diamantfabriekje, wat hierin vroeger gehuisvest was. Een magnifieke eyecather in een verder modern, vintage interieur. Verleden en toekomst gevangen aan de wand.

airbrush

Deze beeltenis kwam op de muur door het inzetten van een airbrush-robot. Het klinkt futuristisch, maar is in werkelijkheid uitgevonden en ontworpen door een Veldhovenaar met vroeger Natuurkunde in zijn middelbare-school-pakket en nu werkend in de techniek-branche. Behalve een slimme vent vindt deze uitvinder het airbrushen heel leuk om te doen, en vindt hij het leuk dat mensen enthousiast zijn over het resultaat.

En, het mooist van alles: het is hartstikke betaalbaar. Een grote muurtekening (200 150 cm) wordt al gemaakt vanaf 200 euro all inclusive (voorbereiding thuis. opbouwen, dag spuiten, afbreken). Kijk maar eens op de site van de robot-airbrushontwerper: http://dave-kaandorp.wixsite.com/dwk-produkties. Misschien is dit ook leuk voor bij jou thuis aan de muur!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.