Een volwassen baby

Als het dit jaar carnavallen wordt, hoop ik dat ik die baby weer tegenkom…

Onze vriend verzon elk jaar weer een nieuwe outfit  voor Carnaval. Dit jaar was zijn keuze gevallen op een blauw baby-pak, maat XXL. ’n Aan-mekaar-pak inclusief ingenaaide grote luier om het effect te vergroten.  Grote knopen aan de voorkant i.p.v. een gulp voor de kleine boodschap, een ingenieus systeem van drukkers  op de rug, ter hoogte van z’n achterste, voor de grote boodschap.

 Het Was weer ouderwets gezellig in Eindhoven. Onze vriend zong en danste dat het ’n lieve lust was. Uiteraard zorgde hij ervoor dat z’n stem gesmeerd bleef middels het schuimende goud uit de tap. Tot zijn opluchting werkte de  voorste babysluiting probleemloos. Hij hoefde bij wijze van spreken maar te kijken of de knopen sprongen open. Na ’n paar uurtjes werd het tijd voor een vette carnavalshap, die uiteindelijk zijn uitwerking niet miste op zijn darmen.

De luier was in de loop van de dag al broeieriger gaan aanvoelen dan een doorsnee Pamper en hij voelde het laatste kwartier de aandrang tot een grote boodschap toenemen. Toen hij het uiteindelijk echt niet meer kon ophouden ging hij op  een holletje naar de w.c.

Gelukkig stond er, in tegenstelling tot bij de Dames, geen rij en kon hij dus meteen doorlopen. Zwetend ging hij in het smalle toiletje aan de gang om de drukkers los te maken. De knopen gingen gemakkelijk open, de drukkers daarentegen weigerden elke dienst. Hoe hij ook rukte en trok, de drukkers waren en bleven dicht!

Uiteindelijk, met het schaamrood op kaken en wangen, deed hij “netjes” z’n grote boodschap in de luier. Na dit toiletbezoek kwam hij gehaast op onze vriendengroep aflopen om te melden dat ie naar huis wilde, omdat hij zooo moe was. Ja, dat begreep ons clupke wel: aan de kleur van z’n wangen en de middernachtelijke tijd van 20.00 uur op de klok van de Catharinakerk dachten we wel te begrijpen dat het inderdaad baby-bedtijd was. Zonder er verder nog een woord aan vuil te maken wankelde onze vriend met wijde O-benen het Stratumseind af…..

2 gedachten over “Een volwassen baby

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.