Foto ED van Lisette

Eén minuut met de koning

Over interieur zal deze blog nauwelijks gaan vandaag. Des te meer over life-style en wat voor leuke dagen ik achter de rug heb. Want ik mag de koning hier in Eindhoven mijn verhaal voorlezen! De koning is jarig en ik vier al meer dan een week feest! De ontmoeting met de majesteit zal iets korter in beslag gaan nemen. Op de kop af 1 (!) minuut mag ik mijn verhaal doen.

Maar wat heeft die komende minuut me al veel gebracht:

Na jaren weer eens een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste, jong en blij weer aan de slag te zijn was ze. Ik, iets minder jong, liet me graag uurtje verwennen door haar. 

Dan de personal shopping afspraak samen met een adviserende vriendin. De verkoopster stond en de setjes kleding hingen al klaar. Er werd cappuccino geschonken, gepast en gekeurd en nóg meer kleding uit de winkel geshopt. Om uiteindelijk te eindigen met de eerste jurk, waar zij ter plekke een drukker liet aanzetten om de koning het zicht te ontnemen op inkijk. 

troon

Als kers op de taart werd door een lieve vriendin het ED getipt. Hoera, ik was nieuwswaardig. Want de volgende dag stond er een fotograaf én een journalist op de stoep, die het graag in beeld brachten en opschreven. Op donderdag prijkte er een leuk artikel in mijn eigen krant.

En verder heb ik regelmatig contact met de burgemeester van Gouda, tevens voorzitter van de Nederlandse Oranjeverenigingen. Ik ontvang telefoontjes van de Gemeente Eindhoven, mails van de Projectleider protocol, representatie & facilitair, Adviseur representatie, protocol & evenementen. 

Routebeschrijving van de locatie, een link m.b.t. mijn accreditatie, info m.b.t. sneltest, de nazitkamer, legitimatie en het Covidprotocol. En tenslotte de officiële uitnodiging voor mijn moment met de koning. 

Foto ED van Lisette
Eindhoven ED2021-10455 *Lisette Weekers* heeft een schrijfwedstrijd gewonnen en mag haar column voordragen aan het koninklijk paar met koningsdag.

En verder kreeg ik bloemen, planten, kaarten, cadeaupakket en appjes en handgeschreven brieven op de mat. Allemaal lieve berichten van buren, kennissen,  oud-collega’s familieleden die ik lang niet heb gezien, oude schoolvriendinnen, vrienden en vriendinnen en mijn meiden. 

En daar zal ik zeker aan denken die minuut op dinsdag. Met zoveel goede wensen kan er eigenlijk niets meer mis gaan. En dan nog; deze afgelopen week neemt niemand me meer af!

Wil je meer van mij lezen? Bestel dan mijn boek hier.

4 gedachten over “Eén minuut met de koning

  1. Het verhaal gaf een goede impressie van jouw week. Ik denk in beelden en zag dus helemaal jouw snoetje opfleuren en nu intenser, zeker na een verwennerij bij de schoonheidsspecialiste.
    Ik weet zeker dat jij op het “moment surpreme” zult stralen 😁

    1. Dank je wel, Jospehine. Ik was stiknerveus, maar het viel allemaal mee. Zoveel aandacht voor 1 minuut. Het is ongelofelijk, maar prachtig om mee te maken.
      Lieve groeten, Lisette

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.