2018

Een gloednieuw jaar na een jaar van tweede kansen

Terugblik 2017

Of je het nu wilt of niet, je ontkomt er bijna niet aan om op het eind van het jaar figuurlijk even om te kijken; naar hoe het jaar voor jou was;

Voor mij was het in ieder geval een bewogen jaar; een kind werd ernstig ziek, maar gelukkig, na een aantal maanden ook weer beter.

Na een turbulente puberteit is de laatste dochter het huis uit en bouwt haar eigen liefdesnestje met haar lover.

De andere dochter heeft na een tiental jaren een eigen dansschool gerund te hebben de studie rechten opgepakt en heeft daarnaast een uitdagende nieuwe baan, gesteund door manlief.

vallen en opstaan
Bron: irispapilio.wordpress.com

Een lieve vriendin maakte een ongelukkige val van de trap en belandde van de koude vloer in een coma. Na 4 spannende weken is ze weer thuis en bijna de oude.

In mijn werk was het een aantal maanden lastig, maar alles is met een sisser afgelopen en nu biedt de baan weer nieuwe kansen.

Mijn man heeft een geweldig idee voor onze toekomst; over een tijd een paar jaar met z’n tweetjes in een camper door Europa trekken, een heerlijk vooruitzicht, en weer een nieuwe uitdaging.

tweede kans

2017 was geen gemakkelijk jaar, maar wel één vol tweede kansen:

Zeker ook voor mijn grootste passie; het schrijven. Na jarenlang verhalen te hebben geschreven voor wedstrijden, bundels en de krant heb ik nu mijn eigen blog, mét eigen beheerder. Ik mag datgene doen wat ik het allerliefst doe en hij doet de onbegrijpelijke werkzaamheden eromheen. Een geweldige tweede kans!

Ik gun iedereen van harte hetzelfde zo’n tweede kans; al lijkt het soms moeilijk, volg de passie waar je energie van krijgt!

Ik wens al mijn lezers, “likers” en “delers” een gezond, uitdagend 2018, vol met nieuwe kansen en uitdagingen, uiteraard in een warm en gezellig, mooi ingericht huis!

gelukkig nieuwjaar

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.