Plaatjes op een plank

DIY: Fotoplank maken

Ja, die “boven” was nu gedaan, maar het leukste werk moest nog gebeuren. De aankleding en de styling. Ik had al een hele tijd geleden een oude houten plank overgenomen van een vriendin. Na lang denken kwam ik op het lumineuze idee om hier slaapfoto’s (leuke link met de slaapkamer) op te prikken. Het leukst zijn die van toen de kinderen nog klein waren en zij, en wij ook regelmatig, op de meest rare tijdstippen en plekken in slaap vielen.

dochters in slaap

En zo ploegde ik door alle oude fotoalbums, nee nog niks digitaal toen. En dook ik in onze gezinshistorie van slapen en pitten. Van baby-dutje tot uiltjes knappen, snurksessies na de drukke bakkerij-kerst en uitslapen met de kids erbij in bed. Het was genieten, dit reisje door alle plaatjesboeken.

Uiteindelijk liet ik ze afdrukken bij de HEMA, waar je leuke formaten kunt laten afdrukken. Zoals lijkend op een polaroidfoto, of vierkant met een klein wit randje, afgedrukt in zwart-wit . Keuze te over.

Kijk ook eens in de HEMA folder voor meer aanbiedingen.

foto's op een plank

Zoals voor mij te doen gebruikelijk wilde ik ook echt elke centimeter benutten en dus bestelde ik een veertigtal foto’s die op de plank zouden moeten passen. En dat deden ze ook, ik prikte er een end op los met ouderwetse witte punaises. Er was geen vrij plekje meer te vinden, maar helaas ook een beetje druk en veel allemaal.

Dus maar een nieuwe prik-sessie plannen en het aantal foto’s minderen; soms is less inderdaad more…

Een gedachte over “DIY: Fotoplank maken

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.