De tuin van Berlage

Dat is even andere koek dan de beurs van Berlage. “ok moj”, zou onze eigen Theo Maassen zeggen. Maar niet zo “moj” als de tuin van Berlage in Eindhoven.

De tuin van de berlage

“De Berlage” in de Eindhovense volksmond was en is een icoon aan de Kleine Berg. Een restaurant op een vertrouwde plek met een tuin die tot vorig jaar op z’n retour was tot de nieuwe eigenaars deze nieuw leven inbliezen.

Dit tuinparadijsje etaleert zich nu in volle glorie aan het publiek. Geen geld om naar Ibiza te gaan? No worries, kom het sfeertje maar proeven in de tuin van Berlage.

restaurant tuin
Zomers genieten in de tuin van de Berlage

Gratis wi-fi, heerlijk relaxen, hoog aan de bartafels, loungen op de banken, laag in een stoeltje, een gezellige bar buiten. Ze schenken een goed glas wijn, heerlijke cocktails en zijn óók hip and happening met hun “food-sharing” concept. En eet je het liefst tóch gewoon alle gerechten in je eentje, dan kan dat ook nog steeds.

Je zit er, dankzij de enorme zonnezeilen, droog en last but not least: de supergrote blikvangers aan de muren: giga-grote afbeeldingen op canvas van bezienswaardigheden in Eindhoven; van Evoluon tot PSV-stadion en alles ertussen in. Ook een leuk idee voor in je eigen tuin! Ga er maar eens kijken en zie hoe een Eindhovense stadstuin sfeervol en gezellig kan zijn!

Reserveren kan op www.berlage.nl

Prachtig uitzicht op het middelpunt van Eindhoven

Een gedachte over “De tuin van Berlage

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.